vineri, 2 ianuarie 2015

Curs Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Curs  Consilier pentru dezvoltare personala

Program perfectionare

a3
Incepere imediata!


Daca va doriti o schimbare in viata personala si profesionala va asteptam la cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324.
Daca doriti sa va infiintati propriul cabinet de consiliere sau sa lucrati ca angajat al unei institutii in domeniul consilierii, va asteptam la Cursul Consilier pentru dezvoltare personala.
Daca doriti sa fiti certificat Consilier pentru dezvoltare personala si sa lucrati independent ca persoana fizica autorizata sau ca angajat al unor institutii va asteptam la cursul program perfectionare Consilier pentru dezvoltare personala,
Daca DA, va invitam sa participati la promotia pentru Cursul „CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA” cod COR 242324, program perfectionare (Ministerul Muncii si  Invatamantului)
Conditii de acces: Diploma licenta.
Grabeste-te si participa la promotii.
PROMOTIE REDUCERE 15 % din pret, pentru inscrieri in urmatoarele 10 zile

Cursul  incepe in data de 02.02.2015, program perfectionare,Consilier pentru dezvoltare personala  si costa 1200 lei in loc de 1450 lei.


Vino si TU in echipa profesionistilor! Schimba-ti viata!
Curs perfectionare CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA cod COR 242324. Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare, din toate specialitatile si categoriile de varsta, care vor sa initieze o schimbare majora in viata si in starea lor de sanatate.
Cursurile se tin in wekend – vineri 16.00-20.00,  in weekend orele 10.00-16.00, sau in cursul saptamanii zilnic L-V orele 16.00-20.00. Puteti opta pentru un modul sau tot Consilierul pentru dezvoltare personala.
Cursul cuprinde urmatoarele competente:
-Crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele consiliate:
-Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă:
-Dezvoltarea propriei cariere:
-Investigarea situaţiilor problemă:
-Explorarea soluţiilor potenţiale ale situaţiilor problemă:
-Consilierea privind modalităţile de dezvoltare personală:
-Organizarea activităţii proprii
Durata cursului  5  zile  in  weekend-uri sau in cursul saptamanii in functie de solicitari.
Noi ne adaptam cerintelor dvs!
Acte necesare: Copie diploma licenta, copie CI, taxa inscriere 500 lei din pretul cursului.
Pentru inscriere va asteptam la sediul nostru din Strada Dristorului nr 104, Bloc 15 B, scara B, etaj 1, apart 60, sect 3, Bucuresti,
Program  luni – vineri orele 16.00-20.00
 Taxele se pot achita si in rate la inscriere sau la inceperea cursului minim 500 lei din valoarea cursului.
Alte informatii la telefon: 0724 395 645 /0765 26 39 11 /0314 301 683
 e-mail: maranca.co@gmail.com / maranca2013@gmail.com
Va asteptam cu drag!
Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depăşească diverse stări sau situaţii cu care se confruntă în evoluţia personală şi profesională, valorificând şi dezvoltând resursele şi potenţialul propriu.
Specialistul în consiliere pentru dezvoltare personală este o persoană neutră, imparţială, care îi susţine pe clienţi în investigarea situaţiilor problemă şi facilitează explorarea soluţiilor potenţiale pentru reglarea eventualelor disfuncţionalităţi induse în plan personal şi în relaţiile socio-profesionale de către o serie de factori perturbatori extrem de variaţi printre care se înscriu: volumul şi complexitatea activităţilor desfăşurate în mod curent, multiplele responsabilităţi asumate în familie şi societate, imprevizibilitatea contextelor de lucru, presiunea informaţională, dinamica schimbărilor şi nevoia continuă de adaptare în situaţii noi.
Consilierul pentru dezvoltare personală stimulează identificarea şi alegerea soluţiei optime de către fiecare client pentru sine însuşi, pentru diminuarea nivelului de stres, înlăturarea confuziei, tensiunilor acumulate şi a blocajelor temporare induse în evoluţia personală pe unul sau mai multe planuri.
Investigarea situaţiilor problemă se realizează împreună cu persoanele afectate, pe baza acordului lor liber exprimat, pe parcursul unui proces în care sunt analizate şi clarificate cauzele care generează perturbaţii şi sunt identificate diverse alternative posibile deîndepărtare a blocajelor resimţite.
Intervenţia specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă în ghidarea, susţinerea şi încurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici şi instrumente specifice, în vederea sondării şi relevării propriilor capacităţi şi resurse şi a conştientizării punctelor critice din existenţa proprie şi a posibilităţilor de depăşire a situaţiilor neconvenabile într-o manieră particularizată.
Consilierul acordă sprijin clienţilor atât pentru explorarea alternativelor de evoluţie în viitor pornind de la potenţialul propriu, caracteristicile individuale ale acestora, nevoile şi aspiraţiile exprimate, cât şi pentru corectarea deficienţelor identificate şi abordarea constructivă a modalităţilor de implicare, relaţionare şi acţiune la nivel individual sau ca parte în cadrul unor grupuri care urmează să funcţioneze unitar şi armonios.
În acest scop, consilierul pentru dezvoltare personală facilitează accesul indivizilor la resursele interioare proprii, dezvoltă talentele şi potenţialul uman, îmbunătăţeşte calitatea vieţii personale şi profesionale a celor interesaţi să progreseze în plan individual sau colectiv şi contribuie la realizarea obiectivelor şi aspiraţiilor acestora.
Specialistul poate lucra în mod independent, ca persoană fizică autorizată, sau ca angajat al unor organizaţii sau instituţii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind îmbunătăţirea performanţelor forţei de muncă şi oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizaţionale. Activitatea consilierului pentru dezvoltare personală este distinctă faţă de activităţile de psiho-terapie, psihiatrie, consiliere psihologică, prin prisma intensităţii şi complexităţii scăzute a problematicii clienţilor şi a instrumentelor şi tehnicilor specifice de lucru care se bazează pe non-directivitate.
Consilierul pentru dezvoltare personală demonstrează foarte bune capacităţi de: comunicare, ascultare activă, atenţie pentru detalii, focalizare pe probleme, analiză şi sinteză, interacţionare şi adaptabilitate în condiţii de lucru cu categorii foarte diverse de persoane.
Consilierul pentru dezvoltare personala dovedeşte empatie, capacitate de câştigare a încrederii interlocutorilor şi de asigurare a confortului psihic al acestora, spirit de observaţie şi rezistenţă la efort intelectual prelungit.
Atitudinile principale necesare pentru practicarea ocupaţiei sunt: calmul, neutralitatea, grija pentru client, răbdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenţa, deschiderea, receptivitatea şi gândirea pozitivă.
Consilierul pentru dezvoltare personală asigură deplina confidenţialitate privind problemele clienţilor, excepţie făcând situaţiile prevăzute prin lege.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu