vineri, 2 ianuarie 2015

Curs Tehnician Maseur Cod NC 3226.3.1

CURS CALIFICARE Tehnician Maseur

SUPER PROMOTIE!!!!! 33% REDUCERE pentru unscrieri in urmatoarele 10 zile!

Cu incepere imediata!
Durata: 1080 ore sau 270ore/modul.
Pret: 1300 Lei in loc de 2400  lei!
Cursul de calificarea “tehnician maseur” se adreseaza persoanelor care doresc o schimbare si este un curs extrem de complex, structurat pe patru module de formare conform standardului ocupational:
Modulul masaj somatic /relaxare / suedez cuprinde:
  • notiuni de anatomie si fiziologie a corpului uman, tehnici de manipulare a tesuturilor moi, precum si aplicarea practica a diverselor tehnici de masaj
Modulul de masaj reflexogen/ reflexoterapie cuprinde:
  • Instruire teoretica si practica, informatii despre punctele reflexogene situate pe maini si picioare, identificarea zonelor de tensiune si reducerea stresului, restabilirea echilibrului natural si revitalizarea organismului, aplicarea practica a tehnicilor de reflexoterapie.
Modulul drenaj limfatic cuprinde:
  • instruire teoretica si  practica, informatii si tehnici de pregatire specifica pentru aplicarea corecta a drenajului limfatic, informatii asupra indicatiilor si contraindicatiilor drenajului limfatic.
Modulul de masaj terapeutic cuprinde:
  • Instruire teoretica si practica, tehnici de masaj conform prescriptiilor medicale pentru reducerea stresului sau disconfortului, corectarea eventualelor deficite, imbunatatirea calitatii vietii, intretinerea si prevenirea disconfortului pentru persoanele sanatoase.
Instruirea teoretica si practica de care beneficiaza cursantii nostri in cadrul cursului de calificare Tehnician maseur este  complexa si completa, ajuta viitorii maseuri sa isi insuseasca toate cunostiintele de care au nevoie pentru a performa in domeniu,
Pe langa notiunile teoretice de  anatomie si fiziologie de baza, seminariile ofera cursantilor tehnici de masaj terapeutic pentru diverse afectiuni.
Pe pacursul cursului de Tehnician Maseur  va vom oferi  bonus  tehnici de masaj cu miere, Masaj cu bambus  pentru masajul anticelulitic.
Pe parcursul cursului aveti posibilitatea de a va insusi si alte tehnici terapeutice de vindecare de la specialistii nostri care te vor ajuta sa inveti cum sa oferi tehnici de masaj cat mai profesional.
Cursurile sunt acreditate de Ministerul muncii si educatiei, Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).
In urma sustinerii examenului se elibereaza Certificat de calificare conform model:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu