miercuri, 3 august 2011

Cursuri de Tehnician Maseur

Profita de noile oportunitati!

Masajul a fost cunoscut si practicat din cele mai vechi timpuri, de preoţi/medici pentru activarea circulaţiei si calmarea durerilor, pentru scaderea in greutate, facilitarea somnului si relaxare in China Antica sau masajul de refacere şi automasajul de catre celebrii medici greci ai antichităţii Herolidos si Hipocrate care cunoşteau efectele execiţiilor fizice si ale masajului asupra corpului si le prescriau pacientilor lor. 
La romani, masajul se practica in bai publice, dimineaţa pentru stimulare şi seara pentru relaxare. 
Mai târziu in Evul Mediu masajul  in asociere cu baile si dieta, erau utilizate ca mijloace  terapeutice in vindecarea bolilor .  
Masajul european (clasic/suedez/medical) reprezinta o succesiune de manevre principale (netezire, framantat, batere, frictiune, vibratie) si secundare (cernut si rulat, presiuni, tractiuni si tensiuni, scuturari, ciupiri si pensari) aplicate metodic si sistematic asupra partilor moi ale corpului, prin mijloace manuale si/sau instrumentale (mecanice, hidrice, aerice, electrice), in scop igienic, de relexare, de intretinere corporala, profilactic, de tratare a unor boli sau traumatisme sau de recuperare a unor sechele  traumatice. 
Masajul oriental (energetic) reprezinta  o inlantuire de manevre specifice dupa niste concepte total diferite fata de cele europene (puncte energetice, meridiane energetice) cu scop de relaxare sau de tratare a unor boli si traumatisme. 
O tendinta de viitor cu un caracter pregnant la care adera tot mai multi terapeuti este de a privi masajul si corpul uman intr-o maniera holistica integrativa si de a combina si integra toate formele de masaj astfel incat rezultatul final sa primeze. starea de bine si relaxare. Masajul are efecte pozitive atat asupra corpului fizic cat si energetic. 
TABEL CALIFICARI
MAR ANCA COMPANY ca furnizor de formare profesionala si Centru de evaluare competente profesionale in domeniul Masajului si intretinerii corporale, imbratiseaza ideea ca succesul si motivatiile  pozitive se produce datorita profesionalismului, inteligentei si caracterului terapeutului, maseurului, cosmeticianului.
Centrul de evaluare si certificare competente profesionale MAR ANCA COMPANY Bucuresti desfasoara activitate de evaluare si certificare competente profesionale cat si cursuri intensive de Masaj (reflexoterapie, masaj de relaxare sau somatic, therapeutic si drenaj limfatic) cat si cursuri de formare profesionala  de 1080 ore pentru tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.


 Tehnician Maseur   - Evaluare competente profesionale conform standard ocupational  MASEUR-
Comunicarea ia local de muncă
Aplicarea NPM si PSI
Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
Asigurarea perfecţionării profesionale

Întocmirea documentelor de evidenţă
Planificarea şedinţelor de masaj
Pregătirea cabinetului de masaj
Aplicarea drenajului limfatic 
Aplicarea masajului reflexogen
Aplicarea masajului somatic
Aplicarea masajului terapeutic
Autopregătirea în vederea efectuării masajelor
Stabilirea tehnicilor şi formelor de masaj
Centru de evaluare competente profesionale  MAR ANCA COMPANY  autorizat in domeniul intretinerii corporale, pentru urmatoarele calificari : Tehnician Maseur, Cosmetician, Coafor, Manichiurist pedichiurist si unghii false; baby sitter; Ingrijitor batrani la domiciliu si  Lucrator in comert, va sta la dispozitie si va ajuta sa obtineti un certificat de competente profesionale in domeniile mai sus citate in cel mai scurt timp si cel mai ieftin posibil cu incepere imediata. 
Daca lucrati sau ati lucrat intr-unul sau mai multe dintre aceste domenii si doriti certificat calificare, il puteti obtine in 3 zile.
Daca nu ati lucrat  si doriti certificat calificare intr-unul sau mai multe dintre aceste domeniiva punem la dispozitie seminarii de practica cu evaluarea si obtinerea certificatului in maxim 30 zile calendaristice. 
Tel 0724395645 /0765 26 39 11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu